Om Craft Sisters


Eventyr og traditioner

Craft Sisters butikken på Jægersborggade, Nørrebro blev etableret i 2016 af Lis Beck udfra et ønske om at kombinere eventyr, handel med traditionelt producerede varer, direkte handel med lokale producenter og ikke mindst støtte til kvinde projekter gennem håndarbejde.

Craft Sisters sælger håndlavede tæpper, tekstiler og interiør fra Nepal, Indien, Marokko, Afrika og er hele tiden på udkig efter nye lande og områder med stærke traditioner indenfor kunsthåndværk. Vores varer er nøje udvalgt på rejser og tages enten hjem i deres originale form, tilpasses vores ønsker eller produceres lokalt udfra vores design. Altid med udgangspunkt i de lokale traditioner indenfor f.eks. vævning, broderi, print, stentøj med mere.

Vi er drevet af eventyrlyst og nysgerrighed og bevæger os flere gange om året ud i verdens afkroge på jagt efter smukke farverige varer med personligt præg og masser af traditioner.

Vi handler direkte med producenter, når det er muligt og køber fra flere organisationer, der arbejder for at styrke kvinders kompetencer. Derudover er Craft Sisters involveret i den Dansk/Nepalesiske NGO WAWCAS International, der har hjulpet over 2000 kvinder i gang med at skabe en selvstændig bæredygtig tilværelse.

Craft Sisters forhandles kun i egen butik og webshop.