Om Craft Sisters

CRAFT SISTERS

Craft Sisters er et interiør- og livsstilskoncept, der har til formål at skabe et globalt fællesskab på tværs af kulturer, køn og traditioner gennem handel med og udvikling af lokalt produceret håndarbejde. Vores mål er at drive en socialansvarlig økonomisk forretningsmodel, og vi ønsker at forbedre producenternes indtægtsgrundlag, styrke kvinders muligheder og viderebringe kulturelle fortællinger. Derfor samarbejder Craft Sisters både med non-profit NGO'er, handelsfolk og direkte med lokale producenter. Læs mere om vores samarbejdspartnere her
Flere af vores produkter er lavet af genanvendt materiale eller af såkaldt 'dead stock', som er tekstile lagervarer, der er udgået af produktion og ellers bare ligger og sygner hen på fabrikkerne. 
Vi sætter stor pris på vores samarbejdspartnere, der er med til at producere smukt og unikt håndarbejde til Craft Sisters. Gennem vores nystartede fond, Craft Sisters Foundation, vil vi derfor give 25 procent af vores overskud tilbage til nogle af vores samarbejdspartnere, så vi på den måde er med til at opretholde et økosystem, hvor der bliver produceret håndarbejde i høj kvalitet, og hvor vi samtidig giver tilbage til organisationer, der er med til at forbedre kvinders arbejdsmuligheder og -rettigheder.
Craft Sisters produkter forhandles i egen webshop og i vores butik på Jægersborggade 53, København. Læs mere om butikken her.

VORES VÆRDIER:

SISTERHOOD: Kærlighed og sammenhold. Vi er alle søstre. Fra de lokale søstre i fjerne kroge af verden til dem, der er tættest på.
EMPOWERMENT: Autonomi og selvbestemmelse. Styrke, mod og forbedring af muligheder.
UNDER THE SAME MOON: Fællesskab på tværs af kulturer. Et globalt samfund, solidaritet.
BY HAND: Videregivelse af traditioner og kundskaber. Overlevering af håndværk fra hånd til hånd. Fra bedstemor til mor til barnebarn, fra væver til os til dig.
OPEN EYES: Udvidelse af horisonter. Nysgerrighed, eventyr og ansvarlighed.