Om Craft Sisters

CRAFT SISTERS

 Craft Sisters er et interiør og livsstils koncept, med det formål at skabe et globalt fællesskab på tværs af kulturer og køn gennem handel med- og udvikling af lokalt produceret håndarbejde. Vores mål er, at drive en social ansvarlig økonomisk forretningsmodel. Vi samarbejder med NGO'er, der styrker kvinders muligheder, forbedrer lokale producenters vilkår og udvikler lokalt produceret håndarbejde fra hele verden. Gennem vores verden af smukt og farverigt håndlavet interiør ønsker vi at forbedre producenternes indtægtsgrundlag, viderebringe kulturelle fortællinger, skabe relationer og udvide alles horisonter.  Craft Sisters produkter forhandles i egen webshop og i vores butik på Jægersborggade 53, København. Læs mere om butikken her.

VORES VÆRDIER:

SISTERHOOD: Kærlighed og sammenhold. Vi er alle søstre. Fra de lokale søstre i fjerne kroge af verden til dem, der er tættest på.
EMPOWERMENT: Autonomi og selvbestemmelse. Styrke, mod og forbedring af muligheder.
UNDER THE SAME MOON: Fællesskab på tværs af kulturer. Et globalt samfund, solidaritet.
BY HAND: Videregivelse af traditioner og kundskaber. Overlevering af håndværk fra hånd til hånd. Fra bedstemor til mor til barnebarn, fra væver til os til dig.
OPEN EYES: Udvidelse af horisonter. Nysgerrighed, eventyr og ansvarlighed.