Levering og handelsvilkår

LEVERING OG HANDELSVILKÅR


VI SENDER TIL DET MESTE AF VERDEN – SE MERE NEDENFOR BETALING
Du kan betale med VisaDankort, Visa, Mastercard, Visa Electron og PayPal.


BRUG FOR HJÆLP?
Skriv til kundeservice: mail@craftsisters.dk


FORSENDELSE I DANMARK
Fri forsendelse ved køb over 499 kr. Pakkeboks-levering ved indkøb under 499 kr: 50 kr. Erhvervslevering ved indkøb under 499 kr: 50 kr. Al pakkelevering sker med GLS i Danmark. Du vælger selv den pakkeboks, du måtte ønske, når du afslutter din handel.

FORSENDELSE I EU
Fragtpriser afhænger af vægt og størrelse - prisen vises når du afslutter din handel. 


FORSENDELSE RESTEN AF VERDEN
Vi sender til det meste af verden, men skriv venligst til kundeservice for at få en korrekt pris: mail@craftsisters.dk 


FORVENTET LEVERING
Danmark: 2-3 arbejdsdage Europa: 3-6 arbejdsdage Resten af verden: Afhænger af region. Kontakt venligst vores kundeservice for at høre om leveringstid: mail@craftsisters.dk


AFHENTNING I VORES FYSISKE CRAFT SISTERS BUTIK
Du er meget velkommen til at hente din ordre i vores butik i Jægersborggade 53, 2200 København N indenfor almindelig åbningstid (man-fre 11-17.30, lør 11-15.30)


FORTRYDELSESRET
Varer købt på Craftsisters.dk kan returneres og refunderes i 14 dage efter modtaget kvittering. Hvis du ønsker at returnere en vare, så skriv til mail@craftsisters.dk indenfor de 14 dage og send varen tilbage hurtigst muligt, dog ikke senere end 14 dage efter modtaget kvittering. Vær opmærksom på at retten til at returnere en vare ophører, hvis du har brugt varen i en grad, der åbenlyst forringer salgsprisen. Varen skal returneres ubrugt og i samme stand og i samme emballage som ved modtagelse.


RETURNERINGSBESTEMMELSER
Udfyld venligst returneringsformularen og send den med de varer, du ønsker at returnere. Formularen er sendt med dine varer. Vær opmærksom på, at varerne er dit ansvar indtil vi har modtaget dem og at du skal betale for returneringsomkostningerne. Hvis en vare er itu eller forsvinder under transport, kan du blive holdt ansvarlig. Det vil i sådanne tilfælde være dit ansvar at dokumentere transport.


REFUSION
Når vi modtager din vare og har godkendt dennes stand, overfører vi beløbet til det samme kreditkort eller gavekort, som du brugte ved betaling.


VIL DU RETURNERE? SÅ SEND TIL
Craft Sisters ApS Att: Webshop Jægersborggade 53, kld. 2200 København N


BESKADIGEDE VARER
Varerne er forsikrede under transporten og derfor beder vi dig om at tjekke indholdet af pakken ved modtagelse. Hvis pakken og/eller indholdet er beskadiget ved modtagelsen, så underret os i løbet af de første 24 timer, så vi kan få varen refunderet. Craft Sisters er ansvarlig for varer, der er beskadiget under transporten. Hvis din vare forsvinder undervejs, vil vi forsøge at opspore den. Sker der ikke noget i løbet af 14 dage, sender vi en ny pakke uden beregning.


ØNSKER DU AT KLAGE
(Det håber vi ikke) Der gives to års reklamationsret i henhold til købeloven, hvilket betyder, at du har ret til at få en beskadiget vare repareret eller ombyttet. Du kan klage ved at kontakte os på mail@craftsisters.dk eller telefon 4245 1614, alle hverdage 11-16.